top of page

Performante website nodig?

SEO zoekmachine optimalisatie - makkelijk vindbaar VERBREED.jpg

Essential

Kick-off voor uw digitale aanwezigheid!

- Website in huisstijl van uw onderneming (max. 5 p's)

- Domein & hosting

- Basis functionaliteiten

- Basis analytics

 

- Basis SEO

Advanced

Word gevonden, overtuig, converteer.

Alles in "Essential" +

- Specifieke functionaliteiten

- Uitgebreide analytics & tracking

 

- Uitgebreide SEO
met keyword onderzoek

- Overtuigende copywriting

Premium

Voor groeiende merken & bedrijven.

Alles in "Advanced" +

- Volledig op maat gemaakte WordPress website

- Custom content, foto's & iconen

- Automatisaties & andere tools

- Alle gewenste functionaliteiten

- Branded communicatie vanuit website

Responsief op elk apparaat
Ingericht voor conversie
Verbeter uw online vindbaarheid
Een renderende website op maat van uw onderneming? Daar zorgen we voor.

Daarom samenwerken met Captar

Meedenkend & ervaren.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de strategisch benadering en implementatie van marketingopdrachten stellen wij een rijke schat aan commerciële kennis en vindingrijke tactieken ter beschikking van uw onderneming.

 

Reken op onze relevante knowhow en tactieken om uw website optimaal te laten renderen.

Geïntegreerde aanpak.

Sales & marketing zijn volgens ons onlosmakelijk van elkaar. Vergelijk het met de snaren van een viool, niet perfect op elkaar afgestemd? Dan druipt uw doelpubliek het waarschijnlijk sneller af dan de gemiddelde laadtijd van onze websites, lees, onmiddellijk.

Captar ondersteunt uw commercieel instrument met geïntegreerde harmonieuze oplossingen die naadloos aansluiten op uw onderneming en inspelen op de behoeften van uw klant.

Gegarandeerd resultaat.

Bij Captar willen we een meetbare toegevoegde waarde zijn voor onze opdrachtgevers. We zetten in op renderende marketingactiviteiten voor uw bedrijf en streven naar oplossingen die een merkbare impact hebben op uw visibiliteit, effectiviteit en resultaat.

Met een combinatie van strategisch denken, creativiteit en toewijding, staat ons team klaar om u te helpen groeien en uw bedrijfsdoelen te behalen, of nog liever, te overtreffen.

Bekijk ons werk

BSOLAR LOGO BLAUW met gradient.png
b442709d-f04f-4c77-acd7-11e46fda6c9b.png

Webdesign + 360° marketing

Logo arc. 2 regels.png
Responsive Mockups arc.png

Webdesign + 360° marketing

Hier kan u op rekenen

Webite ontdek meer

Beheer eenvoudig uw website: CMS-syteem

Laat uw website bouwen door professionals, maar beheer hem eenvoudig zelf. Wij bouwen uw website op in een CMS-systeem of Content Management Systeem. Door te kiezen voor zo'n systeem kan u zelf de inhoud van uw website eenvoudig en snel aanpassen, zonder al te veel gedoe. Enkele voorbeelden van CMS-systemen waarmee wij werken:

- WordPress

- SquareSpace

- Wix

image.png
Creator.png
image.png

Meer bezoekers, leads & omzet

Wanneer u een website laat bouwen moet deze er vanzelfsprekend goed uitzien, maar hoe zit het met de resultaten die uw website u oplevert?  Met bewezen strategieën en een doelgerichte aanpak richten wij ons op het behalen van meetbare resultaten, specifiek in de vorm van meer bezoekers, leads & omzet.

Maak een impact met een website die niet alleen mooi is, maar ook business oplevert. Met een website gebouwd door onze specialisten versterkt u uw online aanwezigheid, zal u meer relevante bezoekers aantrekken en uiteindelijk organische leads kunnen genereren die zich vertalen in een stijgende omzet.

 

Scoor hoger in Google

Uw website kan nog zo mooi zijn, perfect functioneren en een uitstekende gebruikerservaring bieden, maar als deze niet gevonden wordt in de zoekresultaten van Google, blijft het potentieel onbenut.

Uw online zichtbaarheid vergroten, hoger scoren in Google en meer potentiële klanten bereiken? Kies voor een websitepartner met diepgaande kennis van SEO. Met onze SEO-strategieën en technieken zorgen wij ervoor dat uw website beter vindbaar wordt voor potentiële klanten.

 

Online groei dankzij een krachtige website?
Let's talk.

 

Bericht

bottom of page