top of page

Captar ontving vandaag een 1-day stagiair voor de YOUCA ACTION Day.


YOUCA ACTION day 2023

Vandaag nam Captar deel aan de YOUCA ACTION Day voor geëngageerde jongeren. Op deze dag kregen 15.000 Vlaamse en Brusselse jongeren de kans om voor 1 dag in de rol te kruipen van werknemer binnen een deelnemende organisatie. Natuurlijk hangt aan een volledige werkdag ook een loon vast. De €60 die de deelnemende jongeren hiermee verdienen gaat integraal naar Plan International in Senegal, een project dat strijdt voor gendergelijkheid wereldwijd.


Ook wij als werkgever mochten vandaag een gemotiveerde student ontvangen. Trikke draaide een volledige dag mee met het Captar team. We lieten hem proeven van de verschillende sales- & marketingprojecten waar wij dagdagelijks mee bezig zijn. Zo deden we een proefles webdesign, een initiatie social media advertising en een spoedcursus videobewerking.


Resultaat?


Onder begeleiding van onze digital marketeer Rene bokste onze 1-day stagiair deze video in elkaar. Not bad at all, vinden wij zelf.


Wij zijn in ieder geval zeer blij dat Trikke voor Captar gekozen heeft en wij zo ook ons steentje konden bijdragen aan dit geweldig project. Heel erg bedankt aan Trikke voor de aangename werkdag en interesse in ons vak, evenals het geweldig engagement om deel te nemen aan de YOUCA ACTION day.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page