top of page

GEZOCHT: slimme ingenieur die het beu is.

vacature voor een slimme ingenieur die de werven beu is.

EXTERNE VACATURE:


Voor een van onze opdrachtgevers zoekt Captar mee naar een bouwgerelateerde ingenieur die het beu is.


  • Beu om elke dag 's morgens voor 5:00 te vertrekken naar een werf voorbij de as Brussel-Antwerpen...

  • Beu om in alle duisternis aan te komen in de wanorde en het vuil van een slecht geïsoleerde werfkeet...

  • Beu om eigengereide ploegen en onderaannemers met hand en tand duidelijk te maken wat er die dag moet gebeuren...

  • Beu om aan zijn of haar rechtstreekse op het einde van de dag te moeten uitleggen waarom niet alles gelopen is zoals het zou moeten...

  • Beu om...


Ben jij die slimme ingenieur die minstens al een drietal jaar bijzonder veel heeft bijgeleerd op ruwbouwwerven? Mentaal sterker en technisch rijker is geworden dankzij de harde klappen van de werfzweep, maar het nu intussen wel gehad heeft met het barre werfregime?


En ben jij met de juiste technische achtergrond op zoek naar een straffe job 'for the long term' , inclusief een comfortabele 'head quarter desk' en een technisch team waar men blij en gelukkig van wordt?


Solliciteren?


Stuur dan nu je CV naar chris.vissers@captar.be zodat we je snel in contact kunnen brengen met onze opdrachtgever.Over onze opdrachtgever:


Deze is op korte termijn op zoek naar een industrieel ingenieur bouwkunde of mechanica met minstens een drietal jaar ervaring op werven. Beschik je over een technisch bachelor diploma, aangevuld met relevante ervaring? Stuur je CV, we bekijken of je kan passen binnen het profiel.

Je komt terecht op de interne studiedienst van een sympathiek bedrijf, gevestigd in midden Limburg, met veel mensen van goeie wil. Klinkt misschien vreemd maar is het niet. De werksfeer is namelijk top. De meeste neuzen staan in de juiste en dezelfde richting, iedereen werkt samen om de bedrijfsdoelstellingen te behalen. Het bedrijf is een performante KMO, fabrikant en toeleverancier aan de bouwsector. Dus je kennis in algemene of ruwbouw komt zeker van pas.


Behalve je technische skills is onze opdrachtgever vooral op zoek naar serieuze kandidaten. Kandidaten die niet alleen performant zijn en inzet tonen, maar ook weten wat het woordje loyaal betekent. Dankzij de uitgebreide 'training on the job' leer je namelijk dagelijks bij en krijg je de kans om specialist ter zake te worden binnen de studiedienst. Met jobhoppers en andere kort-flitsende vuurwerkprofielen schieten zij dan ook helemaal niets op.Wat mag je zelf verwachten?

Uiteraard een gepaste vergoeding in functie van je expertise en je bijdrage aan de resultaten van de organisatie. Maar ook veel menselijkheid, training en begeleiding en de kans om een essentiële specialist te worden die deel uitmaakt van de kern van de organisatie.


Dus woon je in de buurt van midden Limburg en ben je op zoek naar een bijna filevrije ingenieursfunctie op niveau? En wil je graag deel uitmaken van een compacte studiedienst binnen een sterk presterende, bouwgerelateerde KMO?


Stuur dan snel je CV en korte toelichting naar chris.vissers@captar.be of bel Chris voor meer info op 0477/600066.Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page