top of page

International Business Developer Technische producten - B2B

Bijgewerkt op: 4 aug. 2022

In het kader van een van onze projecten zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een International Business Developer voor een gamma van technische producten en dienstverleningscontracten, gericht op internationale B2B markten.


Onze opdrachtgever is wereldspeler én marktleider in zijn branche, met kwalitatieve, state-of-the-art technische oplossingen.


We zijn op zoek naar een vlotte en enthousiaste marktbewerker die op een slimme manier zijn markten analyseert en opportuniteiten weet te ontdekken. Als international business developer werkt u voornamelijk vanuit het hoofdkwartier (omgeving Leuven). Daarnaast organiseert u jaarlijks een 5-tal zakenreizen naar het buitenland en bezoekt u de belangrijkste internationale verdelers. U bedient bestaande klanten en onderzoekt nieuwe markten en nieuwe kansen.


In deze commerciële functie komt u terecht in een compact salesteam van sterke productspecialisten en kan u rekenen op de technische know-how en expertise van de technische afdelingen binnen de organisatie.


Omdat de producten van technische aard zijn heeft u affiniteit met elektromechanica, elektrotechnieken, elektronica en/of domotica. Bij voorkeur heeft u in één van deze richtingen een opleiding genoten en reeds relevante professionele ervaring opgedaan.


Als talenknobbel spreekt u vlot Nederlands, Frans en Engels en bij voorkeur nog een vierde taal: Spaans, Italiaans of Duits.


Bent u de kandidaat met een sterke commerciële slagkracht, gevoel voor techniek en bent u vlot ter taal?

Stuur dan snel een reactie naar chris.vissers@captar.be of bel naar Chris op 0477/600066 voor meer informatie.


Captar bv is een compacte dienstverlener die haar KMO klanten marktgericht ondersteunt op vlak van commerciële strategie, sales & marketing organisatie en business development.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page