top of page

Junior Digital Marketeer - Tikkeltje Briljant

Bijgewerkt op: 16 okt. 2023Om onze groei te versterken zijn wij op zoek naar een ' Junior Digital Marketeer - Tikkeltje Briljant'.


Door het toenemend aantal sales & marketingopdrachten die wij behartigen voor onze klanten zoeken wij versterking voor ons team van consultants. U wordt ingeschakeld op marktgerichte dossiers wat wil zeggen dat de focus ligt op marktstrategie, presales & sales, marketing & digitale communicatie en business development.


Onze bedrijfsnaam Captar is een afgeleide van het Latijnse werkwoord 'captare': najagen, vastleggen, begrijpen, capteren. En dat is ook exact wat wij doen voor onze opdrachtgever: wij analyseren en begrijpen op een doorgedreven manier de marktpositie van onze klant en wij helpen geïntegreerde verbeteringstrajecten te realiseren om deze positie verder te versterken. Daarnaast zetten we onze inzichten graag om in concrete en meetbare resultaten. We verhogen de naamsbekendheid van de klant, het aantal offerte- & slaagkansen, de omzet en marge. Want bij ons draait alles om performantie en resultaat. En hoe we dit het best kunnen behalen.


Dus voor alle duidelijkheid: wij zijn jobinhoudelijk voor deze marketingfunctie niet op zoek naar goede digital content creators, evenmin naar creatieve DTP-ers: communicatie, branding & huisstijl komen zeker aan bod binnen onze projecten maar een lijntje hier en een kleurtje daar, daarmee maken wij meestal niet het verschil bij onze klanten.


We zoeken wel naar iemand die marktinzichtelijk sterk uitblinkt. Beetje briljant mag ook: een frisse kop met een heldere blik en een hoog probleemoplossend vermogen.


Een Einstein die niets van relativiteit en kwantum-theorie kent, maar eens te meer over hoe je een markt benadert met een geïntegreerd plan van aanpak. Een Stephen Hawking die het universum gewoon het universum laat, maar gebiologeerd is door sales & marketingmethodieken die leiden naar economische groei. Een Kasparov die nog nooit geschaakt heeft, maar wel als de beste weet hoe je disruptief markten in beweging brengt.


Voor deze functie is het uiteraard van belang dat u past binnen ons groeiend team van consultants en dit op vlak van professionele kennis & toegevoegde waarde, jobinhoudelijke interesses en intrinsieke mentaliteit. U gaat door een vuur voor uw eigen team en trekt commercieel ten strijde voor uw opdrachtgever. U communiceert elegant maar spreekt klare taal, u masseert ideeën en gedachtegoed, u spiegelt en trekt lijnen waar het nodig is. Tot slot bent u als individu ethisch, consequent en loyaal.


Bizarre jobomschrijving, toch?

Of toch niet? En herkent u dat tikkeltje genialiteit waar wij naar zoeken in uzelf?


Bel of mail in dat geval naar Chris Vissers op 0477/600066 of chris.vissers@captar.be
Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page