top of page

Digital Marketing Strateeg met dominante linkerhersenhelft.


Captar bv is een sales & marketing adviesbureau dat Vlaamse KMO’s laat groeien via innovatieve digitale marketing en slimme business development. Wij spreken de taal van technisch georiënteerde bedrijven die zich met hun producten en diensten richten tot B2B markten.


Om de groei van ons eigen team en dus ook de groei van onze opdrachtgevers te bestendigen nodigen wij kandidaten uit die zowel de interesse als het potentieel hebben om bij ons door te groeien naar de positie van digital marketing strateeg.


Uw profiel:

Onze linkerhersenhelft staat voor strategie, rationaliteit, logica en structuur. Onze rechterhersenhelft staat voor creativiteit, intuïtie, nieuwsgierigheid, fantasie en het visuele. Voor deze functie zoeken we naar een kandidaat met een dominante linkerhersenhelft. Uw aanpak is doordacht en no-nonsense. U bent analytisch ingesteld en werkt resultaatgericht. Oplossingen aanreiken die anderen als 'out-of-the-box' bestempelen, classificeert u zelf liever onder de noemers 'eerder logisch' en 'gezond verstand'.


Uw functie:

U komt terecht in een ijzersterk creatief team met overwegend dominante rechterhersenhelften. U positioneert zich dan ook perfect complementair binnen ons team: u vervult niet enkel marktgerichte opdrachten bij onze accounts maar installeert en bewaakt ook interne procedures die onze groei kunnen ondersteunen. Het bedenken en implementeren van performante strategieën rond commerciële aanpak en 'Digital Presence' staan centraal in uw agenda. U leeft zich uit in onze projecten en u kan stevig in de diepte gaan, zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen.


Uw ingesteldheid:

U heeft een eerste commerciële of marketingervaring achter de rug in een B2B omgeving.

U voelt aan dat uw takenpakket, de geboden kansen of doorgroeimogelijkheden in uw huidige job eerder gelimiteerd zijn. U bent er van overtuigd dat u meer in uw mars heeft, u wil meer bereiken en hoger mikken. U kijkt er naar uit om projecten bij Captar te behartigen, elke dag bij te leren, elke dag sterker te worden. Het woordje middelmatigheid staat niet in uw woordenboek. Excelleren wel.


Ons engagement:

Captar verwelkomt u in een hartelijk en dynamisch team van jonge specialisten op vlak van digital marketing en business development. Wij werken op multidisciplinaire wijze samen aan projecten zodat wij de verwachtingen van onze klanten structureel overtreffen. Uiteraard vergoeden wij u graag op basis van individuele competenties en toegevoegde waarde binnen onze organisatie.


Kandidaten mogen hun CV en specifieke motivering toesturen naar chris.vissers@captar.be .Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page